Spuntino

Dinerbon Amsterdam Spuntino
Adres
Zeilstraat 32
1075SJ Amsterdam
Telefoon
020 6626025
Dinerbon Amsterdam Spuntino
Dinerbon Amsterdam Spuntino

In de Zeilstraat in Amsterdam kunt u genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten bij Spuntino. Dit gezellige Italiaanse restaurant in Oud-Zuid is prima te bereiken en ligt net even buiten het centrum. Toch is het redelijk centraal gelegen in Amsterdam. Onder andere het Olympisch stadion is in de buurt. Na een dagje shoppen of bezienswaardigheden bezoeken in Amsterdam kunt u bij Spuntino neerstrijken voor een pizza of pasta. Neem dan ook vooral uw dinerbon of dinercheque mee, want deze kunt u bij Spuntino inleveren.

 

Bij Spuntino kunt u kiezen uit heel erg veel gerechten. Vooraf kunt u kiezen voor brood, salade, soep of antipasti. Daarna kunt u natuurlijk kiezen voor pizza. De pizza’s staan op de kaart gesorteerd op vegetarisch, vlees en vis. Bij al deze opties staan er veel pizza’s waaruit u kunt kiezen. Wat verder heel fijn is, is dat u zelf de maat van uw pizza kunt kiezen. Is een pizza normaal veel te veel voor u, dan kunt u kiezen voor een kleine maat. Als u meestal juist veel trek hebt, kunt u kiezen voor een grote pizza. Daarnaast kunt u kiezen voor pasta of calzone, waarvoor ook veel keuzemogelijkheden zijn. Verder staan er ook vlees- en visgerechten op de kaart.

 

Spuntino is elke dag van de week geopend. Vanaf 14:30 kunt u binnenkomen bij Spuntino om te genieten van heerlijk Italiaans eten. Pas om 23:30 sluiten de deuren weer. Wanneer u dus trek hebt in Italiaans eten, kunt u Spuntino bezoeken. Als u niet per se uit eten wil, maar wel Italiaans wil eten, kunt u ook uw favoriete gerechten van Spuntino laten bezorgen. Dit kan echter alleen als u in bepaalde gebieden in Amsterdam woont.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10