Staal Bar

Dinerbon Amsterdam Staal Bar
Adres
Koningin Wilhelminaplein 60-62
1062KS Amsterdam
Telefoon
020-261 3937
Dinerbon Amsterdam Staal Bar
Dinerbon Amsterdam Staal Bar

Staal is een geheel nieuw horecaconcept in Amsterdam, dat zijn deuren heeft geopend in 2015. Het is gevestigd tegenover het World Fashion Centre en is hét antwoord op de behoefte waar zowel buurtbewoners als werkenden al jaren om vroegen: een gezellige plek waar men heerlijk kan eten en drinken! Bovendien beschikt Staal over een ruim terras op het Zuiden, waar u de hele dag door kunt genieten van alles wat het eetcafé te bieden heeft. U kunt nu ook met uw Dinerbon bij Staal terecht. Kom dus gauw eens langs!

Staal heeft een stijlvolle en eigentijdse uitstraling, maar is tegelijkertijd heel toegankelijk voor alle gasten. U kunt er terecht voor een romantisch diner, een snelle zakenlunch of een gezellige borrel met vrienden. Hoe dan ook, vergeet niet om uw Dinercheque mee te nemen! De menukaart bestaat uit een veelzijdig aanbod aan gerechten die bereid worden met producten van hoge kwaliteit. Bij Staal komt iedereen aan z’n trekken! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere zalm in teriyakisaus, malse kippendijsaté, rundergehaktspies en nog veel meer. Zelfs veganisten kunnen terecht bij Staal. Bestel dan met uw Dinerbon de ‘’Weed Burger’’ met sojasnippers, microalg, royal kombu, zeesla en zomerwier.

Wilt u graag iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Denk dan eens aan de high tea of de high wine bij Staal. Die laatste bestaat uit diverse wijnen en bijpassende koude en warme hapjes zoals ovenbitterballen en een kaasplankje. Dit is extra feestelijk in combinatie met de live DJ-sets die regelmatig plaatsvinden. Het team van Staal hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10