Sunny Side Ijburg

Dinerbon Amsterdam Sunny Side Ijburg
Adres
IJburglaan 1501
1087KM Amsterdam
Telefoon
020-416-6609
Dinerbon Amsterdam Sunny Side Ijburg
Dinerbon Amsterdam Sunny Side Ijburg

Wij zijn een internationaal team dat verliefd is op het Nederlandse begrip “gezellig” zoals het van toepassing is op alle dingen in het leven: eten, drinken, sfeer en goed gezelschap. Met echte passie voor gezond koken, bieden wij u een brede selectie van ambachtelijke gerechten, dagelijks helemaal opnieuw gemaakt met lokaal geproduceerde hoogwaardige ingrediënten.

Wij ondersteunen lokale IJburg-bedrijven en de ondersteuning is wederzijds. IJburg is een geweldige plek om te wonen en we streven ernaar de kwaliteit van leven voor eilandbewoners en gasten te verbeteren. We raken af ​​en toe geïnspireerd en komen met nieuwe gerechten om indruk op u te maken - dus houd ons in de gaten voor onze weekendspecials!

Sunny Side heeft twee verdiepingen: de begane grond is een bistro met koffie, thee en zelfgebakken taarten, maar ook bier, wijn en dranken; en de eerste verdieping (boven) is comfortabel om in te dineren en is ruim genoeg om evenementen te organiseren voor groepen tot 40 personen. Wij bieden ook catering bij u aan met een menu op uw maat.

Open ma, wo-zo doordeweeks van 8.30 tot 20.30 uur en in het weekend van 10.30 tot 22.30 uur. Bezoek ons ​​om aangenaam verrast te worden!

Natuurlijk kunt je ook hier de rekening voldoen met je Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10