't Steakhouse

Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse
Adres
Amstelveenseweg 170
1075XP Amsterdam
Telefoon
020 6715949
Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse
Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse

Zoekt u nog een leuke bestemming voor uw Dinerbon? Ga dan eens langs bij ’t Steakhouse aan de Amstelveenseweg 170 in Amsterdam. Hier serveren ze al meer dan twintig jaar verrukkelijke spareribs waar u elke dinsdag en donderdag voor 18.50 euro onbeperkt van kunt genieten. Op de overige dagen van de week bent u uiteraard ook van harte welkom met uw Dinercheque om te genieten van al het lekkers dat ’t Steakhouse te bieden heeft.

Zoals de naam al doet vermoeden serveren ze heerlijke steaks die op een klassieke houtskoolgrill zijn gegaard. Al het vlees is afkomstig van de beste slagers van Amsterdam en daarom van hoge kwaliteit. Kies met uw Dinerbon voor gemarineerde lamszadels of een steakhouseburger van 200 gram Black Agnus op een broodje belegd met bacon, rode ui, tomaat en cheddar. Voor de grote eters is er de ‘big boys toy’: een sappige T-bonesteak van 600 gram. Daar is uw honger zeker mee gestild! Houdt u meer van vis? Geen probleem! Wat dacht u van een groot stuk sappige tonijnsteak van de grill, of een royale portie gamba’s gebakken in een Griekse cognacsaus in ruil voor uw Dinercheque? Sluit uw diner af met een double chocolate cheesecake of chocolade truffeltaart en uw avond kan niet meer stuk!

’t Steakhouse is elke dag van de week geopend van 17.00 tot 23.00 uur. Ook voor grote groepen is het restaurant uitermate geschikt, dus schroom niet om uw bedrijfsfeest, bruiloft, recept of familiefeest hier te komen vieren. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10