Tapasbar Espana

Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 89
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 6251073
Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana
Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana

Met uw Dinercheque kunt u bij de Espana Tapas & Grill Bar al je dagelijkse beslommeringen even helemaal vergeten. Als u hier binnenstapt bent u even echt in Spanje. Het mooie interieur is tot in de puntjes uitgedacht. En niet alleen het interieur, want dit geldt ook voor de heerlijke gerechten. Wij nodigen van u van harte uit om u bij ons op vakantie te wanen. Helemaal op zondag, want dan zetten wij de toon met warme live muziek. Kom langs met uw Dinerbon!

U vindt Tapasbar Espana in het hartje van Amsterdam in de gezellige Korte Leidsedwarsstraat. Vanuit hier kunt u dan ook een heerlijk dagje in de veelzijdige hoofdstad besteden.

In de keuken van Espana wordt gebruik gemaakt van enkel verse en gezonde ingrediënten. Elke dag worden alle gerechten volledig van pure producten opgebouwd. Wij gebruiken authentieke recepten en hebben deze een moderne twist gegeven. Onze gegrilde lamskoteletjes, rijst met garnalen en boontjes, met tonijn gevuld pasteitjes of spareribs met barbecue saus zijn zeker het proberen waard. We richten ons altijd op verse, seizoensgebonden Dinercheque met een Spaanse insteek voor de lekkerste smaken, waar u met uw Dinercheque van kunt genieten.

Bij een goed diner hoort een goede wijn. Alle wijnen op onze mooie wijnkaart zijn met grote zorgvuldigheid en passie gekozen. Onze attente en vriendelijke bediening helpt u ook graag bij het maken van een goede wijn/spijs-combinatie.

Bij Tapasbar Espana kunt u zeven dagen in de week genieten van de lunch en het diner. Wij heten u van harte welkom! Zeker ook met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10