Tapasbar Granada

Dinerbon Amsterdam Tapasbar Granada
Adres
Leidsekruisstraat 13
1017 RE Amsterdam
Telefoon
020 6251073
Dinerbon Amsterdam Tapasbar Granada
Dinerbon Amsterdam Tapasbar Granada

Bij Tapasbar Granada bent u aan het juiste adres voor dagelijks vers gemaakt tapas. Deze typische Spaanse tapasbar is gevestigd in het meest bruisende gedeelte van Amsterdam nabij het Leidseplein. Zodra u een stap zet in deze tapasbar zult u zich al snel in Spanje wanen en uw dagelijkse zorgen eventjes vergeten. Beleef het beste van Spanje met uw dinerbon of dinercheque.

Onze gedetailleerde interieur is ontworpen met zorg, liefde en geduld om u het zo fijn mogelijk te maken bij Tapasbar Granada. Zorg, liefde en geduld zul je ook terugproeven in de maar liefst 87 gerechten die wij op de kaart hebben staan. Verwacht bij ons alle traditionele tapasgerechten die je nog kent van je vakantie in Spanje. Probeer bijvoorbeeld onze gegrilde kipfilet met cajunkruiden, Iberische ham kroketjes, patatas bravas en nog veel meer! Naast ons uitgebreide tapasmenu hebben wij ook een grill voor de lekkerste vis- en vleesgerechten en diverse paella’s. Alles om de vakantiesfeer te proeven! Op zondag hebben wij live muziek die uw bezoek aan ons onvergetelijk zal maken.

Wees welkom in een klein stukje Spanje in hartje Amsterdam. Wij beloven u een heerlijk avond met uitstekende service. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10