Thai Food Cafe

Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe
Adres
Oranje Vrijstaat 66
1093 KS Amsterdam
Telefoon
020-2335364
Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe
Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe

In het gezellige winkelgebied Oostpoort in Amsterdam is recentelijk het Thai Food Café gevestigd. Met de Dinerbon kunt u hier een authentieke Thaise maaltijd bestellen. Het café is ontstaan met het idee om het echte street food uit Thailand naar de Amsterdamse straten te brengen. Doordeweeks kunt u hier vanaf 16:00 terecht en in het weekend vanaf 12:00. Dan kunt u dus ook lunchen in Thaise stijl…

Bij het Thai Food Café wordt u altijd ontvangen met een glimlach. Precies zoals u zou ervaren in het ‘’Land van de glimlach’’. Ze accepteren ook met liefde uw Dinerbon. Bij Thai Food Café kunt u voor een goede prijs genieten van een unieke ervaring vol gezelligheid en authentieke Thaise gerechten. Op de menukaart staan onder andere soepen, pad thai en de beroemde curry’s. Alle gerechten worden klaargemaakt met echt Thaise ingrediënten. Vers, 100% natuurlijk en gezond! Kies één van de kruidige curry’s en vul deze optioneel aan met kip, rundvlees, garnalen of tempeh. Dit kunt u ook bestellen met uw Dinercheque. En wat dacht u van borrelen op z’n Thais? De speciaal ontwikkelde Thaise borrelhappen roepen associaties op met een barbecue in de tropische heuvels rond Chiang Mai. Voor slechts €12 krijgt u een plankje vol Thaise lekkernijen, waaronder gemarineerd buikspek en gegrilde worst. Bestel daarbij een lekker Thais biertje of cocktail!

Kom dus snel met uw Dinercheque langs bij het Thai Food Café in Oostpoort en waan u bij iedere hap tussen de uitgestrekte Thaise rijstvelden. Ze zijn geen fast food, ze zijn street food – authentiek, goed geprijsd en vol van smaak.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10