Tia Rosa (di,wo,do)

Dinerbon Amsterdam Tia Rosa (di,wo,do)
Adres
Reguliersgracht 11
1017LJ Amsterdam
Telefoon
020-8203749
Dinerbon Amsterdam Tia Rosa (di,wo,do)
Dinerbon Amsterdam Tia Rosa (di,wo,do)

Let op: wij accepteren Diner Cadeau alleen op dinsdag, woensdag en donderdag.

Tia Rosa is een tapas/wijnbar dat is gevestigd op de Reguliersgracht in het centrum van Amsterdam. In deze tapas/wijnbar komt de Amsterdamse sfeer samen met de Spaanse allure. Tia Rosa heeft een authentiek Spaanse uitstraling. Tia Rosa  is ingericht met Spaanse mozaïek, een prachtige marmeren bar, wijnvaten en een open keuken. De donkere kleuren waarmee gewerkt is zorgen voor een warme uitstraling. U kunt aan de bar zitten, in het restaurant of op het knusse terras van Tia Rosa. Bij Tia Rosa kunt u uw dinercheque uitstekend besteden. Ga gezellig langs met vrienden of familie om hen ook kennis te laten maken met de Spaanse cultuur.

In de keuken worden verschillende typisch Spaanse lekkernijen bereid. In de keuken wordt voornamelijk een traditionele tapas met vis, vlees en groenten bereid. De tapas wordt bereid als simpele, kleine gerechten met goede en verse ingrediënten. Verder wordt er ook een verrassende verzameling van tapas gemaakt. Dit is een selectie van verrukkelijke gerechtjes die met dagverse producten voor u worden bereid. Naast de heerlijke tapas wordt er wekelijks met liefde een menu de la semana bereid door de chef. Veel keuze voor uw dinerbon! Een aantal voorbeelden van de gerechtjes zijn: Spaanse hamburgertjes van de grill, gehaktballetjes in tomaten-knoflooksalsa, pasteitjes van bospaddenstoelen met champignonroomsaus, en gebakken chorizo met Pedro Ximénez sherry. Bij deze verschillende gerechtjes kunt u een heerlijk glas bier of Spaanse wijn drinken.

Restaurant Tia Rosa is de hele week geopend vanaf 17:00 uur. De keuken is tot ongeveer 23:00 uur geopend. Tia Rosa hoopt u snel eens langs te zien komen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10