Topkapi

Dinerbon Amsterdam Topkapi
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 37
1017 NG Amsterdam
Telefoon
020 752 9554
Dinerbon Amsterdam Topkapi

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij Topkapi in de Leidse dwarsstraat. Schuif hier aan en geniet van de meest heerlijke gerechten. U kunt hier heerlijk culinair vertoeven door de lekkerste gerechten van de Arabische keuken. Kom bij ons tot rust in ons restaurant met onze sprookjesachtige en sfeervolle inrichting. Topkapi gelegen in hartje Amsterdam. De perfecte plek om uw dagje Amsterdam mee af te sluiten.

Onze top-chef en zijn keukenbrigade zullen aan het werk gaan om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. U wordt bij Topkapi van binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten gelegd met de lekkerste gerechten. Neem een kijkje op onze kaart en geniet van de meest uiteenlopende gerechten uit de Arabische keuken. Een ware traktatie voor uw mond. Komt u snel een keer langs om heerlijk te genieten?  Bij ons kunt u zich vergrijpen aan de meest heerlijke gerechten uit de verschillende Arabische keukens. Denk bij ons aan falafel, lamsvlees of diverse soepen. Misschien is Restaurant Topkapi wel dé plek om uw Dinercheque te besteden. Mocht het lekker weer zijn dan kunt u ook nog eens plaatsnemen op ons gezellige terras. Onze oplettende en attente bediening zorgen er ook mede voor dat uw avondje uit eten bij Topkapi hét perfecte avondje uit eten is.

Wilt u heerlijk eten in een ongedwongen en sfeervolle setting met gastvrije bediening en heerlijk eten? Dan is Topkapi zeker de plek voor u! Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10