Trattoria Toto

Dinerbon Amsterdam Trattoria Toto
Adres
1e Constantijn Huygensstr 112
1054 BZ Amsterdam
Telefoon
020 6830028

Trattoria Totò in Amsterdam is een authentieke Italiaanse trattoria die bijzonder is vanwege de originele Italiaanse gerechten en de huiselijke, gezellige en intieme sfeer. Een groot deel van de ambiance wordt bepaald door de warmheid en hartelijkheid van gastheer Antonio. Vooruit, de sfeervol ingerichte ruimte helpt ook een beetje mee. Antonio heeft Totò overgenomen van de vorige eigenaars en staat zelf in de keuken. Hij overziet hier hoe het keukenteam authentieke gerechten maakt. Antonio komt zelf uit Zuid-Italië, waar dan ook veel inspiratie en bereidingswijzen vandaan komen.

Met uw Dinerbon kunt u bij Trattoria Totò genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten, afkomstig uit elke uithoek van het prachtige Italië. Naast ons uitgebreide dagmenu hebben wij ook veel dagelijkse specialiteiten in de aanbieding. Ons keukenteam bedenkt vaak interessante Italiaanse gerechten. Hun creativiteit komt goed tot uiting in onze dagelijkse specialiteiten. Onze kaart bevat een mooi scala aan heerlijke, authentieke Italiaanse gerechten. Zo serveren wij heerlijke pasta’s, bijvoorbeeld met zeevruchten, zalm, kreeft of pecorino en inktvis. Of geniet van een prachtige Italiaanse risotto of een heerlijk vlees- of visgerecht zoals de gestoomde kabeljauw of de ‘Saltimbocca dello Chef’. Totò heeft ook een uitgebreide wijnkaart met daarop meer dan twintig soorten wijn. Ook voor de kenners is er op wijngebied genoeg te beleven in onze trattoria!

Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij Trattoria Totò genieten van een authentiek Italiaans diner in een heerlijke stijl. Kom dus gerust een keer bij ons langs in ons mooie restaurant. Wij kijken uit naar uw bezoek en we heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10