Tulip Indian Restaurant

Dinerbon Amsterdam Tulip Indian Restaurant
Adres
Amstelveenseweg 71
1075VV Amsterdam
Telefoon
020 4004102
Dinerbon Amsterdam Tulip Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Tulip Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Tulip Indian Restaurant

Restaurant Tulip aan de Amstelveenseweg 71 – vlakbij het Vondelpark en het Museumplein – in Amsterdam is naar eigen zeggen het beste Indiase specialiteitenrestaurant van Nederland. Het etablissement is voorzien van een modern interieur dat op de wanden wordt geaccentueerd met enkele Indiase prenten. Bezoek je dit restaurant, dan kun je gegarandeerd op een gastvrije ontvangst rekenen en word je ondergedompeld in een warme ambiance waar je eindeloos kunt genieten van tal van verrukkelijke gerechten die overigens in alle gevallen 100 procent halal zijn. Restaurant Tulip is elke dinsdag gesloten, maar op alle andere dagen van de week kun je er van half 5 ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. Gezien de grote populariteit van deze eetgelegenheid is het sterk aan te raden om vooraf te reserveren zodat eventuele teleurstellingen kunnen worden voorkomen.

De chef-koks Shiva en Santosh kunnen volledig a la carte voor je koken, maar met evenveel passie en liefde voor het vak voorzien ze je van een compleet meergangendiner. Op de menukaart prijken daarvoor onder meer diverse voorgerechten en starters, zoals verschillende smaken soep en vegetarische en niet-vegetarische gerechten zoals respectievelijk aloo tikki (spicy aardappelpoffertjes met kikkererwtenbeslag) en kip tandoori. De menukaart van Tulip is voor wat betreft het aantal hoofdgerechten enorm uitgebreid, waardoor het ongetwijfeld moeilijk wordt om een keuze te maken. In het aanbod kom je tal van verschillende vlees- en visgerechten tegen. Maar je kunt ook voor een volledig vegetarische smakelijke heerlijkheid gaan. Of wat te denken van de biryanis of een van de kostelijke grillgerechten? Heb je na zoveel lekkers nog ruimte over voor een dessert, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor gulab jamun (bollen van verminderde melkproductie gepresenteerd in een warme, geurige suikersiroop) of voor Amsterdamse humor in een Indiaas jasje gaan en gewoon ‘heel brutaal’ een Kabouter als nagerecht bestellen.

Als je je buik bij restaurant Tulip helemaal rond hebt gegeten en het tijd is geworden om de rekening van al je genuttigde consumpties te betalen dan kun je daar natuurlijk gewoon voor een deel ofvolledig het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

 

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10