Turks Restaurant Aspendos

Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Adres
Jan Pieter Heijestraat 170
1054 ML Amsterdam
Telefoon
020 683 9378
Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

Er zijn weinig combinaties zo lekker als de Turkse en Italiaanse. Dat weten ze bij Aspendos in het hartje van Amsterdam als geen ander. De chef-kok van Aspendos is de aangewezen persoon voor een lekkere pizza of een heerlijk assortiment mezes. Het restaurant is gezellig en iedere gast zal zich direct thuis voelen. Vooral omdat u ook kunt betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

Omdat het restaurant in het centrum van de stad zit heet het meer dan genoeg mensen welkom per dag en heeft het personeel een enorme hoeveelheid ervaring op gedaan met gastvrij zijn. En dat is te merken in de service. Het is geen wonder dat ze bij Aspendos zo’n grote lijst van vaste gasten hebben. Wat hier ook aan meewerkt zijn de gerechten die de chef-kok op tafel weet te toveren. Door zijn Turks-Italiaanse afkomst kunt u er vanuit gaan dat elk gerecht van de hoogste kwaliteit is. Als u zin heeft in een pizza bent u altijd welkom maar ook voor heerlijke pasta en de minder bekende Turkse keuken kunt u hier absoluut terecht.

De bereikbaarheid van het restaurant is ook een onderdeel van het succes van Aspendos. Door de centrale ligging is het voor iedereen in de stad de aangewezen locatie voor een lekkere maaltijd. U kunt ook een maaltijd laten bezorgen of gemakkelijk zelf af komen halen.

Laat u verwelkomen door het gastvrije personeel en verwennen door de uitstekende kwaliteiten van het keuken team. Vergeet niet dat u mag betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10