The Views

Dinerbon Amsterdam The Views
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 182
1012 SJ Amsterdam
Telefoon
020 - 3309921
Dinerbon Amsterdam The Views
Dinerbon Amsterdam The Views

The Views accepteert vanaf nu ook uw dinerbon! U vindt dit gezellige restaurant in Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal. The Views is een heerlijk hoog rustpunt in hartje Amsterdam. Vanuit dit punt heeft u werkelijk een spectaculair uitzicht over het luxe Magna Plaza en ook over het centrum van Amsterdam. Dit kunt u allemaal zien terwijl u genieten van de meest heerlijke gerechten. The Views heeft een prachtig interieur waarmee u uw ogen uitkijkt. Chique, rustgevend en verzorgd, dat zijn passende woorden voor het interieur van The Views. U zult dus zeker in een hele fijne ambiance kunnen genieten van uw gerecht! Het personeel van The Views staat altijd voor u klaar. Zowel de bediening als de keukenbrigade. Zij helpen u graag met het adviseren van de verschillende gerechten die geserveerd worden, maar ook als u een allergie heeft wilt de keuken kijken of ze hier een oplossing voor hebben door gerechten anders te bereiden.

U kunt bij The Views heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten eten. Genieten van de meest verrukkelijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Betaal deze dan ook zeker met uw dinercheque om het bezoek helemaal perfect af te sluiten! Combineer ‘s avonds uw gerecht bijvoorbeeld met een heerlijk glas wijn die uitstekend past bij het gerecht wat u eet.

The Views is geopend van maandag tot en met zondag. De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 10:00 uur en 21:00 uur. Geniet in het meest hippe restaurant van Amsterdam met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10