Vle's Keuken

Dinerbon Amsterdam Vle's Keuken
Adres
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon
06-84502091
Dinerbon Amsterdam Vle's Keuken

Aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost bevindt zich de World of Food. World of Food is een leuk en vernieuwend food concept, waarbij verschillende restaurantjes zich hebben gevestigd in één grote ruimte. Wanneer u een bezoek brengt aan de World of Food kunt u zich uren vermaken door rond te lopen tussen de verschillende restaurantjes die allen een eigen inrichting hebben en een eigen stijl. Sommige hebben echt een terras, anderen alleen een foodtruck, bij het ene restaurantje kunt u leuk zitten, bij het andere kunt u alleen eten afhalen. Het meest bijzonder aan de World of Food is dat de restaurants die er gevestigd zijn keukens vertegenwoordigen van over de hele wereld. Uit elk werelddeel kunt u met meerdere keukens kennismaken.

Wat ook bijzonder is, is dat u bij veel van de restaurantjes op de World of Food met uw dinerbon terecht kunt. Zo kunt u met uw dinercheque een heuse culinaire ‘wereldreis’ ondernemen, en dat gewoon in Amsterdam. Eén van de eettentjes waar u met uw dinerbon van harte welkom bent is Vle’s Keuken. In Vle’s Keuken worden voor u heerlijke Surinaamse specialiteiten bereid. Zo kunt u bij Vle’s Keuken lekkere gerechten afhalen met rijst en kip. Ook kunt u kiezen voor een bami schotel met kip uit de oven en Kouseband, waarbij u diverse extra groentes kunt bestellen, of voor een nasi schotel met kip uit de over en Kouseband. Heeft u zin in een echte maaltijd, bestel dan een van de BBQ gerechten met patat en salade!

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque keukens te ontdekken van over de hele wereld, waaronder de Surinaamse? Breng dan snel een bezoek aan de World of Food en vergeet niet langs te gaan bij Vle’s Keuken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10