Wine & Dishes

Dinerbon Amsterdam Wine & Dishes
Adres
Oude Haagseweg 20
1066BW Amsterdam
Telefoon
020 5126767
Dinerbon Amsterdam Wine & Dishes
Dinerbon Amsterdam Wine & Dishes

Heeft u al gehoord dat u met uw dinerbon kunt dineren in vele restaurants die onderdeel zijn van een hotel? Vaak kan dit zonder dat u een gast hoeft te zijn van het hotel zelf! U kunt met uw dinercheque komen genieten van een bijzondere sfeer en heerlijk eten, waarna u gewoon weer naar huis kunt vertrekken! De sfeer in een restaurant dat een onderdeel is van een hotel is in sommige opzichten toch echt anders dan in een normaal restaurant en dat maakt het erg leuk om dit een keer te proberen. Een hoogwaardig restaurant waar u welkom bent is het mooie restaurant van Mercure Amsterdam Airport. De naam van het restaurant is Wine & Dishes en u kunt er met uw dinerbon komen genieten van Franse specialiteiten van de chef.

Of u nu nog even snel iets lekkers wilt eten voordat u op het vliegtuig stapt of dat u om een andere reden in de buurt van Amsterdam airport bent, in beide gevallen bent u bij Mercure Amsterdam Airport aan het juiste adres. De chef de cuisine, die Joop van Beek heet, heet u welkom in het restaurant. Samen met zijn team zal hij u verblijden met heerlijke creaties vol verse en pure ingrediënten. U heeft een ruime keus uit gezonde, lekkere en bovendien lichte maaltijden. Dat er met natuurlijke en eerlijke producten wordt gewerkt, dat kunt u in ieder gerecht proeven!

Lijkt het u leuk om te komen dineren op deze bijzondere plek dichtbij Schiphol? Twijfel dan niet te lang en reserveer een tafel in dit bijzondere Franse restaurant. Uw dinercheque is net zo welkom als dat u dat bent. Laat deze dus zeker niet thuis achter maar neem hem mee uit eten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10