Yvette's Kitchen

Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Adres
Develstein 100
1102 AK Amsterdam
Telefoon
06 27496076
Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen

Aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost vindt u de World of Food. De World of Food is een nieuw en internationaal food concept, waarbij allerlei restaurantjes zich hebben gevestigd in één grote hal Wanneer u langsgaat bij de World of Food kunt u zich lang vermaken door rond te kijken en een kijkje te nemen bij de verschillende restaurantjes die allen uniek zijn ingericht en een eigen stijl hebben. Enkele tentjes hebben echt een terras, anderen zijn een foodtruck, bij het ene tentje kunt u lekker zitten en op locatie eten en bij het andere kunt u alleen eten afhalen. Het bijzondere aan de World of Food is dat de restaurants die er gevestigd zijn keukens vertegenwoordigen van over de hele wereld. U kunt proeven uit keukens uit werkelijk ieder werelddeel

Wat ook leuk is, is dat u bij een aantal van de restaurantjes op de World of Food met uw dinerbon terecht kunt. Zo kunt u met uw dinercheque genieten van een soort ‘wereldreis’, door de wereldkeukens, en dat gewoon in Amsterdam! Een van de restaurants waar u met uw dinerbon van harte welkom bent is Yvette’s Kitchen. Yvette’s Kitchen is gespecialiseerd in de Caribische keuken. Dit is een hele bijzondere keuken, maar ze is nog redelijk onbekend in Nederland. Qua smaak en producten die worden gebruikt is de Caribische keuken niet te vergelijken met de andere keukens uit Zuid Amerika. U kunt met uw dinercheque proeven van gerechten uit de Dominicaanse, Antilliaanse en Colombiaanse keuken die u verder bijna nergens kunt vinden in Amsterdam Zuidoost.

Durft u dit culinaire avontuur aan? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan de World of Food en in het bijzonder aan Yvette’s Kitchen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews