Restaurant Lekr

Dinerbon Ankeveen Restaurant Lekr
Adres
Stichts End 9
1244 PK Ankeveen
Telefoon
035 - 6563555
Dinerbon Ankeveen Restaurant Lekr
Dinerbon Ankeveen Restaurant Lekr
Dinerbon Ankeveen Restaurant Lekr

In Ankeveen heeft zich in een oude boerderij sinds 2012 het prachtige restaurant LEKR gevestigd. Eigenaren Neeke de Boer en Stijn Krenning zijn een samenwerking aangegaan met chef-kok en Patissier Bart Buitenhuis. Door hun jarenlange ervaring in diverse sterrenzaken en de vele opleidingen die zij hebben gevolgd in de gastronomie en de vinologie kunnen zij hun gasten het echt naar hun zin maken en de meest heerlijke gerechten op tafel zetten. Het restaurant heeft een informele uitstraling en gemoedelijke sfeer. Bij LEKR draait het om de gast. Uw Dinerbon accepteren wij daarom ook!

De rode lijn van de gehele kaart van LEKR is vers. Wij werken alleen met seizoensproducten, bij voorkeur uit de regio. Vaak zijn deze producten biologisch en verantwoord. Voor het brood werken wij samen met een lokale bakker en de vis komt dagelijks rechtstreeks uit IJmuiden. Daarnaast wordt alles hier zelf gemaakt. Het ijs wordt zelf gedraaid en zelfs het koekje bij de koffie en de pepermunt bij de rekening zijn eigen product. Het is bij ons dan ook nooit een probleem om rekening te houden met allergieën en speciale dieetwensen.

LEKR is tevens eigenaar van het importbedrijf 2Wines. Dit betekent dat wij onze gasten niet alleen een ruime keuze aan wijn bieden met de daarbij behorende achtergrond informatie, maar er bestaat ook de mogelijkheid de wijn bij ons tegen winkelprijzen te kopen voor thuisgebruik. Onze wijnen komen van kleinere wijnboeren over de hele wereld en worden door ons zorgvuldig opgespoord en geselecteerd.

Kom in het prachtige gebied rondom de Ankeveense plassen genieten van een heerlijke lunch of diner. Ons restaurant is een veelgebruikte uitvalsbasis voor fietsers in het gebied, maar ook fijnproevers komen van ver om ons unieke concept te proberen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Ook met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10