Grand Cafe de Delft

Dinerbon Assendelft Grand Cafe de Delft
Adres
Dorpstraat 454
1566 BT Assendelft
Telefoon
075 - 6877771
Dinerbon Assendelft Grand Cafe de Delft
Dinerbon Assendelft Grand Cafe de Delft
Dinerbon Assendelft Grand Cafe de Delft

Of u nu komt lunchen, borrelen of lekker dineren, bij De Delft bent u altijd welkom om plaats te nemen op het terras of in het restaurant. U bent ook altijd welkom met een Dinerbon van Diner Cadeau. Daar wordt bij De Delft niet moeilijk over gedaan.

Sinds 2016 zijn ze bij De Delft een nieuwe weg in geslagen. Waar er vroeger echte brasserie klassiekers werden geserveerd en met name werd gericht op Bourgondisch genieten wordt er nu de nadruk gelegd op de seizoenskaart. Deze kaart zal worden samengesteld met gerechten die gebruik maken van al het lekkers dat de streekproducten te bieden hebben. De chef-koks proberen zo veel mogelijk een maaltijd te maken die ook voor het oog plezierig is maar zullen daar nooit de smaak van het eten te niet doen. De bediening, die voornamelijk bestaat uit jonge mensen, zal u graag uitleg geven over de gerechten of helpen bij het maken van de beste wijnkeuze. De passie die zowel de bediening als het keuken team is van heinde en verre al te zien en dat werkt aanstekelijk.

Als u zich echt in de watten wilt laten leggen en u hoeft niet met een half uur weer op de stoep te staan dan kunt u er voor kiezen om u te laten verrassen door de favoriete gerechten van de chef. U kunt dan natuurlijk gewoon aangeven of u bepaalde wensen heeft zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Of u kiest voor het De Delft-menu, waarbij u kunt kiezen uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart. Bij elk De Delft-Menu hoofdgerecht worden twee bijgerechten naar keuze geleverd zodat u een heerlijke maaltijd op tafel krijgt.

Kom dus snel op bezoek bij De Delft en laat u verwennen. Vergeet niet om te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10