Brasserie de Grost

Dinerbon Avenhorn Brasserie de Grost
Adres
Grosthuizen 80
1633 EP Avenhorn
Telefoon
0229 - 541393
Dinerbon Avenhorn Brasserie de Grost
Dinerbon Avenhorn Brasserie de Grost
Dinerbon Avenhorn Brasserie de Grost

Heeft u een dagje lekker gefietst, een wandeling gemaakt, uitgekeken over of gevaren op het IJsselmeer en wilt u nu even lekker ergens bijkomen onder het genot van een kopje koffie, een lekkere lunch of een diner? Breng dan een bezoek aan Brasserie de Grost, een gezellie Brasserie aan de Grostweg tussen Grosthuizen en Oudendijk waar u met uw dinerbon meer dan welkom bent. Brasserie de Grost staat sinds december 2012 onder de bezielende leiding van Martin en Vanessa. Zij zullen u bij uw bezoek met uw dinercheque warm welkom heten in de brasserie en een knus plekje voor u uitzoeken. Neem plaats in de smaakvol ingerichte brasserie of strijk bij mooi weer neer op het heerlijk rustige terras, waar ook lekkere hapjes en drankjes worden geserveerd, waaronder de heerlijke huisgemaakte appeltaart.

Bij Brasserie de Grost kunt u genieten van een smakelijk diner voor een zeer betaalbare prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld een Hamburger de Grost bestellen, een Black Angus hamburger met kaas, bacon, uienringen en salade. Ook kunt u bij uw bezoek met uw dinerbon canneloni bestellen, gevuld met spinazie, ricotta en Oudwijker kaas. Wilt u na het diner nog genieten van een dessert, dan heeft u onder andere de keus tussen een chocolademousse met bros van Callebaut chocolade, Kalamansi ijs en caramelsaus. Voor de kinderen zijn er speciale gerechten, zoals een kleine biefstuk met friet en appelmoes en poffertjes met boter, poedersuiker en stroop.

Het team van Brasserie de Groot hoopt u snel welkom te mogen heten in de gezellige brasserie aan de Grosthuizen 80 met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10