Golf van Bergen

Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen
Adres
Van der Wijckplein 12A-C
1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon
072 589 96 10
Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen
Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen

Voor een heerlijk frisse lunch tijdens een zonnige stranddag, een goed glas wijn met bittergarnituur na een frisse strandwandeling of een uitgebreid diner na een vermoeiende fietstocht door de duinen moet u bij de Golf van Bergen zijn. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje. In het zomerseizoen zelfs van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s  avonds. Uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u bij ons besteden aan een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel.

Het restaurant ligt pal aan de zee, waardoor u bij ons gelijk in de vakantiestemming komt of er uiteraard wat langer in blijft! Zelfs met koud weer kunt u bij ons heerlijk opwarmen aan een van de vele open haarden.

 De specialiteiten op onze kaart zijn onze visgerechten. De vis van de dag kan variëren van een pannetje heerlijke mosselen tot bijvoorbeeld zeetong of kreeft. Dit gerecht wordt gegarneerd met verse seizoensgroenten en een bijpassende saus. De vleesliefhebber of de vegetariër kan bij ons ook goed terecht. Op het menu staan bijvoorbeeld een tournedos met kruidenjus of een spinazie-ravioli met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en rucola. Voor de kinderen zijn er bij ons heerlijke pannenkoeken te bestellen, waarbij je zelf het aantal toppings kan kiezen. Verder beschikken wij over een luxe ijskar, waardoor het dessert bij De Golf van Bergen ook altijd een feestje is.

Bij De Golf van Bergen kunt u voor elke gelegenheid terecht voor een heerlijke hapje of een drankje. Met uw dinercheque bent u hier absoluut aan het juiste adres. Hopelijk zien wij u snel!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10