Hotel Meyer

Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer
Adres
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon
072-5812488
Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer
Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer

Bergen aan zee is een prachtige plaats aan de Hollandse kust waar het in de zomer een gezellige drukte is van toeristen uit eigen land en uit omringende landen. Er heerst altijd een fijne, ontspannen en uitgelaten sfeer en dit maakt het voor velen de ideale vakantie bestemming. Wat u misschien nog niet wist, is dat u nu ook uw dinerbon kunt besteden in Bergen aan Zee. U kunt met uw dinercheque namelijk terecht in het restaurant van Hotel Meyer, een sfeervol en knus hotel waar Hollandse nuchterheid en ongedwongenheid de boventoon voeren. Hotel Meyer is gelegen aan de Jacob Kalffweg 4, en beschikt over een gezellig en zonnig terras.

Bij Hotel Meyer kunt u tot 11:00 uur ’s ochtends komen genieten van een lekker en uitgebreid Hollands ontbijtbuffet. Ook kunt u met uw dinerbon komen lunchen vanaf 12:00 uur. U kunt dan onder andere genieten van heerlijke belegde broodjes, een lekker soepje of een stevige omelet. In de avonduren kunt u bij Hotel Meyer a la carte komen dineren. Dit kan natuurlijk wanneer u overnacht in het hotel door een halfpension te boeken, maar ook wanneer u niet in het hotel overnacht kunt u in het restaurant terecht. Een ieder is namelijk welkom om een fijne avond te beleven en het vakantiegevoel te vieren in het mooie Bergen aan Zee.

Wilt u ook graag het echte Hollandse vakantiegevoel ervaren en wilt u hiervoor uw dinercheque inzetten? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan het restaurant van Hotel Meyer in Bergen aan Zee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10