Meyer aan Zee

Dinerbon Bergen aan Zee Meyer aan Zee
Adres
Jacob Kalffweg 4
1865AR Bergen aan Zee
Dinerbon Bergen aan Zee Meyer aan Zee

 Restaurant Meyer aan zee is een restaurant gelegen aan het strand van Bergen aan Zee. Dit is een gezellig stranddorp met een fijn zandstrand. In de zomer is er op dit strand genoeg te beleven. Kinderen die zandkastelen bouwen, mensen die liggen te zonnen, er wordt beachvolleybal gespeeld op de beachvolleybalvelden, mensen die zichzelf afkoelen door een frisse duik in zee te nemen of zelfs (kite)surfers die de golven trotseren. Wanneer je dus met goed weer op het terras plaatsneemt, zal u zich zeker niet vervelen. Maar ook bij iets minder weer is dit restaurant geschikt om te bezoeken. Er is namelijk ook een veranda waar u heerlijk kunt zitten. Daarnaast zijn er ook binnen in het restaurant gezellige plekjes, bijvoorbeeld op een Chesterfield bij de openhaard.

 

Als voorgerecht kan gekozen worden uit een carpaccio, een gerookte zalm of een venkelsoep. Daarna kunt u genieten van saté, biefstuk, vis of een tortellini. Voor het dessert is te genieten van een lekkere lemon cheesecake. Verder houdt restuarant Meyer aan Zee ook rekening met seizoensproducten. Zo staan er enkele maanden per jaar mosselen of asperges op de kaart.

 

Leuk om verder te weten is dat het restaurant zijn eigen cocktailclub heeft. Dit is gelegen op het strand voor het restaurant en wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, wordt de club geopend. Gaat u voor een Pina Colada, voor een Sex on the Beach of verkiest u toch een andere cocktail? Zeker is dat u er met uw voeten in het zand extra van geniet!

 

Omdat het restaurant aan het strand ligt, is het niet het gehele jaar geopend. Half februari worden de deuren weer geopend en vanaf dan is het elke dag van de week open van 10 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s nachts. Zo kunt u dus voor elke gelegenheid hier langskomen: voor ontbijt, lunch, diner of gewoon voor een borrel of een ander drankje. Het is dus geschikt om lekker uit eten te gaan, maar ook is het een perfecte plek om te vergaderen of zelfs om te trouwen. Als u hier gaat zitten, vergeet dan zeker uw dinerbon of dinercheque niet, want die is bij dit sfeervolle restaurant in te leveren.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10