De Smaeckkamer

Dinerbon Beverwijk De Smaeckkamer
Adres
Westerhoutplein 6
1943AA Beverwijk
Telefoon
0251 296220
Dinerbon Beverwijk De Smaeckkamer

De Smaeckkamer is een prachtig chique ingericht restaurant. Sierlijke banken, een sfeervolle eethoek en een prachtige bar. Het restaurant is gevestigd aan het Westerhoutplein in Beverwijk.  Met uw dinercheque zult u hier in een gezellige en aangename sfeer eten. De smaeckkamer is een restaurant dat voor verschillende gelegenheden zeer geschikt is. Heeft u dus een bruiloft te vieren of een verjaardag? Of wilt u gewoon liever met uw kinderen iets komen eten of juist met uw romantische date? Het is allemaal mogelijk bij De Smaeckkamer! Er kan bij De Smaeckkamer niet alleen binnen gezeten worden, maar ook buiten. Zowel binnen als buiten is er een speelplaats voor de kinderen aanwezig waar zij zich prima zullen vermaken.

Bij De Smaeckkamer kunt u zowel lunchen als dineren. Op de verschillende menukaarten staan heerlijke gerechten beschreven waar u zeker uit kunt kiezen met uw dinerbon! Zo kunt u voor de lunch bijvoorbeeld een caesar salade, Beverwijkse ossenworst of een clubsandwich zalm krijgen. Voor het diner kunt u onder andere een zacht gegaarde houtduif, Bergens blonde brie, romige pastinaak soep of een Noordzee heilbot. Natuurlijk zijn dit zeker niet de enige keuzes die u heeft, er is namelijk een ruim aanbod aan verrukkelijke gerechten! Ook voor de allerkleinste zijn er heerlijke kindermenu’s samengesteld. Zo zijn er verschillende broodjes, maar ook verrukkelijke hoofdgerechten waar zij uit kunnen kiezen.

Restaurant De Smaeckkamer zal er zeker alles aan doen om u een geweldig bezoek te laten beleven! Twijfel dus zeker niet en ga snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10