Gasthoeve Adrichem

Dinerbon Beverwijk Gasthoeve Adrichem
Adres
Adrichemlaan 5-7
1947 KX Beverwijk
Telefoon
0251 - 254333

Besteed uw Dinerbon bij Adrichem. Gasthoeve/ Partycentrum Adrichem te Beverwijk is een voormalige hoeve en werd gebouwd in 1857. De gasthoeve is genoemd naar het gelijknamige kasteel dat ooit in de directe omgeving aan de Sint Aagtendijk stond: Kasteel Adrichem. Ook dit kasteel kent een lange geschiedenis, die teruggaat tot de eerste helft van de 14e eeuw, toen Floris van Adrichem eigenaar werd van: 'een husige, hofstede en lant daertoe behorende, gelegen in onsen heerlijkheid van Beverwijk, in 't Vrijtgers'. Na veel eigenaren te hebben gehad en tijdens oorlogen danig te hebben geleden is het kasteel uiteindelijk ergens tussen 1809 en 1812 gesloopt.

Gastgoeve Adrichem is daarentegen springlevend en bruisender dan ooit: kom bijvoorbeeld eens heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant, laat u verwennen door onze uitgebreide cateringservice of gebruik een van onze multifunctionele zalen voor uw feest(je), receptie, bruiloft of andere gelegenheid. Door de warme Hollandse inrichting van Gasthoeve Adrichem, met veel hout en kunstwerken aan de muur, voelt iedere gast zich snel thuis. Adrichem is opgedeeld in twee gedeeltes. Het achterste gedeelte kenmerkt zich voornamelijk door de lager gelegen dansvloer en de door een oud Hollands hekwerk afscheiden zitruimte daaromheen.

Ons restaurant is geschikt voor kleine of grote groepen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur. Hier het mogelijk te genieten van ons a la carte menu of het grand cafe menu met aantrekkelijk geprijsde gerechten. Ook hebben wij elke maand voor u een ander maandmenu van drie gangen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor arrangementen en buffetten. U ziet; uw Dinecheque kunt u bij ons prima besteden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10