Lunchroom Anders

Dinerbon Beverwijk Lunchroom Anders
Adres
Breestraat 122
1941BR Beverwijk
Telefoon
0251 296602
Dinerbon Beverwijk Lunchroom Anders
Dinerbon Beverwijk Lunchroom Anders

Wees welkom bij Lunchroom Anders in Beverwijk voor een ontbijtje, kop koffie of lunch. Midden in het centrum is dit de perfecte plek om tussen het shoppen door of tijdens uw bezoek aan onze stad even rustig te genieten van onze heerlijke koffie, thee, gebak en verse broodjes. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij Lunchroom Anders werken er jongeren met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Met veel liefde, passie en energie werken zij en willen zij u maar al te graag helpen. Met uw bezoek aan ons heeft u dus niet alleen een smaakvolle middag maar draagt u ook nog eens een steentje bij aan de maatschappij. Mooier kan het haast niet toch? Probeer onze verse belegde broodjes, tosti’s en heerlijke sapjes. Veel van onze broodjes worden samengesteld door ons personeel. Dit zorgt voor hele speciale en verrassende broodjes die u zeker even moet proberen. Ons huisgemaakte gebak is ook aan te raden voor bij een kop koffie of thee. Zo is onze huisgemaakt Red Velvet cake razend populair bij onze gasten!

Hebben wij u al warm gemaakt voor een bezoekje aan onze speciale lunchroom in hartje Beverwijk? Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque. Dat wordt ontzettend gewaardeerd door onze hardwerkende jongeren en wij zullen er alles aan doen om uw bezoek speciaal te maken. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10