Lunchroom Take A Break (Beverwijk)

Dinerbon Beverwijk Lunchroom Take A Break (Beverwijk)
Adres
Parallelweg 110
1948NM Beverwijk
Telefoon
072 5151009
Dinerbon Beverwijk Lunchroom Take A Break (Beverwijk)

Geniet van vers belegde broodjes bij Lunchroom Take A Break

Bij Lunchroom Take A Break heb je de keuze uit tal van vers belegde broodjes. Even ontspannen met vriendinnen in het weekend, op een doordeweekse dag met je partner of even snel wat lekkers eten als de kinderen naar school zijn, het is allemaal mogelijk bij Lunchroom Take A Break. Smaak, kwaliteit en service staan allen hoog in het vaandel en dit merk je direct als je een gerecht probeert met je dinerbon. Kom je alleen of met een groep langs met je dinerbon?

Kies met je dinercheque uit diverse koude broodjes en warme broodjes bij Lunchroom Take A Break

Kies met je dinercheque uit diverse koude broodjes en warme broodjes bij Lunchroom Take A Break. Zowel de traditionele broodjes als unieker beleg behoren tot de mogelijkheden. Combineer het met een bijpassende smoothie of een lekker kopje koffie of een kopje thee en je middag is helemaal compleet. Wat voor soort broodje wil jij graag eens een keer uitproberen bij Lunchroom Take A Break? De mogelijkheden zijn zeer divers.

Een ruim assortiment aan snacks en burgers bij Lunchroom Take A Break

Gaat je voorkeur niet uit naar een vers belegd broodje? Geen probleem! Bij Lunchroom Take A Break heb je namelijk ook de keuze uit een ruim assortiment aan snacks en burgers. Ook heb je de keuze uit een aantal royale plates en voor de gezonde eter zijn er ook voldoende maaltijdsalades te verkrijgen. Voor ieder is er dus wel wat wils bij Lunchroom Take A Break. Het restaurant is geopend op maandag van 11:00 uur - 17:00 uur, op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur en op zondag van 11:00 uur - 17:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10