Pepers Pannenkoekenhuis

Dinerbon Bloemendaal Pepers Pannenkoekenhuis
Adres
Hoge Duin en Daalseweg 5
2061AD Bloemendaal
Telefoon
023 525 02 70

Peper’s Pannekoekenhuis is gelegen aan de Hoge Duin en Daalseweg in Bloemendaal.  Het restaurant is gelegen op een van de hoogste duinen van Nederland waardoor u een prachtig uitzicht op de Kennemerduinen heeft en met helder weer kunt u zelfs de zee zien! Ons restaurant is zeer geschikt voor alle leeftijden en verschillende gelegenheden. Kom bijvoorbeeld na uw strand bezoek lekker uitrusten met uw dinerbon bij Peper’s Pannekoekenhuis onder het genot van heerlijke maaltijden en drankjes!

Al 40 jaar worden er in de keuken van Peper’s Pannekoekenhuis met passie de ambachtelijke pannenkoeken gebakken. Onze ingrediënten voor deze pannenkoeken kiezen wij zorgvuldig uit. Ons meel komt bijvoorbeeld van molen ‘’de Zandhaas’’ vandaan en de eieren die wij gebruiken komen van scharrelkippen vandaan. Door deze verse en eerlijke ingrediënten te combineren maken wij de lekkerste pannenkoeken. Met uw dinerbon kunt bij ons niet alleen pannenkoeken eten, maar ook uit andere gerechten. U kunt hierbij denken aan een voorgerecht van bijvoorbeeld soepen of salades en hoofdgerechten met kabeljauw of lasagne. Voor uw dinercheque kan iedereen bij ons wel wat lekkers eten. Houdt u dus niet van pannenkoeken? Dan is dat zeker geen probleem! Het speciale Peper’s Specials menu bestaat uit pannenkoeken die gebakken zijn met verschillende soorten ingrediënten.
Als u liever bij ons komt lunchen of borrelen dan is dat geen probleem, want zelfs hiervoor hebben wij een ruim keuze menu.

Zin gekregen in lekker eten? Kom dan snel langs met uw Dinercheque of Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10