Hotel Het Roode Hert

Dinerbon Bovenkarspel Hotel Het Roode Hert
Adres
Hoofdstraat 235
1611AG Bovenkarspel
Dinerbon Bovenkarspel Hotel Het Roode Hert
Dinerbon Bovenkarspel Hotel Het Roode Hert

Restaurant Het Roode Hert is gelegen in het Noord-Hollandse Bovenkarspel. Dit hotel/restaurant heeft een lange geschiedenis. In 1595 was Het Roode Hert een herberg, gelegen aan de weg tussen Hoorn en Enkhuizen. Nu, meer dan 400 jaar later, ligt het midden in het centrum van Bovenkarspel. Het gebied waarin Bovenkarspel ligt, staat bekend om de vele bloemen. Ook ligt het vlakbij Enkhuizen, het plaatsje dat vroeger aan de Zuiderzee lag. Tegenwoordig is Het Roode Hert een gerenommeerd restaurant, maar u kunt nog goed terugzien hoe het vroeger was.

 

Het restaurant staat bekend om haar exclusieve wijnkaart en de kennis over deze wijnen.

Deze wijn wordt natuurlijk helemaal aangepast aan de heerlijke gerechten die op de kaart te vinden zijn. Bij de voorgerechten kunt u bijvoorbeeld denken aan gamba’s, vitello tonato, een paprikasoep of een rundercarpaccio. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen uit scholfilet, coquilles, kalfsribeye of biefstuk. Ook bij de nagerechten is er veel keuze, zoals gebakken appeltjes, dame blanche of een kaasplankje. Verder zijn er vaak gerechten te bestellen buiten de kaart om, hier gaat het om seizoensgerechten.

 

Het Roode Hert is elke dag geopend voor een sfeervol diner. De openingstijden zijn van 17:30 tot 23:00. Wanneer u zin hebt in goed eten gecombineerd met de beste wijnen, dan bent u bij restaurant Het Roode Hert aan het juiste adres. Ook met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier terecht, want die kunt u hier inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10