Restaurant het Roode Hert

Dinerbon Bovenkarspel Restaurant het Roode Hert
Adres
Hoofdstraat 235
1611 AG Bovenkarspel
Telefoon
022 8511412
Dinerbon Bovenkarspel Restaurant het Roode Hert
Dinerbon Bovenkarspel Restaurant het Roode Hert
Dinerbon Bovenkarspel Restaurant het Roode Hert
Dinerbon Bovenkarspel Restaurant het Roode Hert

In het kleine Bovenkarspel is het grootse restaurant Het Roode Hert te vinden. Dit is de uitgewezen mogelijkheid om uw Dinerbon in stijl te besteden. Iedereen die houdt van een bourgondische maaltijd met een mooie presentatie is hier aan het goede adres. Vanaf 1595 was Het Roode Hert van origine een herberg tussen Hoorn en Enkhuizen. Later is Het Roode Hert getransformeerd tot een gerenommeerd hotel en restaurant. De stijl uit het verleden is echter nog tastbaar aanwezig. Het restaurant staat vol met antiek en heeft een openhaard, wat zorgt voor een gezellig ouderwets sfeertje.

De menukaart is sterk geïnspireerd door de gastronomische Franse keuken. Alle gerechten zijn vers bereid en van hoge kwaliteit. Alleen het beste voor Dinerbon houders! Begin de maaltijd goed met een heerlijk kop soep, zoals knoflooksoep, uiensoep of ossenstaartbouillon. Daarna kunt u één van de culinair hoogstaande vis- of vleesgerechten bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gegrilde heilbotsteak met basilicumolie en tagliatelle? Of kwartel gevuld met kalfsgehakt, paddenstoelen en jus de veau? Buiten de kaart om kunt u eventueel ook een menu laten samenstellen of een seizoensgerecht bestellen. Zo zijn in het najaar mooie wildgerechten en in het voorjaar Hollandse asperges en lamsvlees. Reserveer dus nu een tafel bij Het Roode Hert en neem uw Dinercheque mee.

De echte Francofielen onder ons kunnen hun hart ophalen bij Restaurant Het Roode Hert. Het restaurant heeft naast een Franse keuken ook een uitgebreide wijnkaart. Laat u adviseren door het vriendelijke personeel. Trakteer uzelf met de Dinercheque op de heerlijkste smaakcombinaties!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10