Candi Borobodur

Dinerbon Bussum Candi Borobodur
Adres
Stationsweg 36
1404 AP Bussum
Telefoon
035-6945344
Dinerbon Bussum Candi Borobodur

Vanaf nu bent u met uw dinerbon of dinerbon! van harte welkom om te komen dineren bij restaurant Candi Borobudur. Dit traditionele Indonesische restaurant is de perfecte avond uit voor iedereen die kennis wilt maken met de Indonesische keuken of juist al weet van Indonesische gerechten te houden. Het restaurant is naar traditionele Indonesische stijl ingericht, waardoor u zich werkelijk in Indonesië waant bij het betreden van de restaurantzaal. De prachtige houtgesneden muur tovert het restaurant om tot een echte kraton.

Op de menukaart van restaurant Candi Borobudur staat een ruime keuze aan à la carte gerechten en Indonesische specialiteiten. Een bijzondere traditionele specialiteit van de kaart is de Gudeg Borobudur, die in het restaurant net zo wordt geserveerd als in de omgeving van Midden Java. Een vegetarische specialiteit is de Gado-Gado en Sate Tahu Tempe. Dit zijn diverse soorten groenen die zijn overgoten met kruidige pindasaus en worden geserveerd met witte rijst, Sate Tahu, Sate Tempe en Sayur Lodeh; groenten in cocossaus. Uiteraard kunt u bij restaurant Candi Borobudur ook genieten van de traditionele Indonesische rijsttafels.

Naast een restaurant waar u met vrienden en familie uitgebreid kunt dineren, is restaurant Candi Borobudur ook een afhaalrestaurant. Dit geeft u de mogelijkheid om in het comfort van uw eigen huis te genieten van de grote variëteit aan heerlijke gerechten die ze bij Candi Borobudur voor u in petto hebben. Kom zelf proeven van al het lekkers, u bent van harte welkom met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10