Caribbean Senses

Dinerbon Bussum Caribbean Senses
Adres
Brinklaan 64
1404EZ Bussum
Telefoon
035 6317357
Dinerbon Bussum Caribbean Senses
Dinerbon Bussum Caribbean Senses
Dinerbon Bussum Caribbean Senses
Dinerbon Bussum Caribbean Senses

Caribean Senses is een gevestigd aan de Brinklaan 64 in Bussum en is bij tal van Gooise culinaire lekkerbekken die van authentieke Surinaamse gerechten houden steevast favoriet. Het specialiteitenrestaurant wordt uitgebaat door Olivia Stroe, die er samen met haar personeelsleden voor zorgt dat je op uiterst smakelijke wijze kennis kunt maken met de talrijke kleuren en smaken van de Caribische keuken. Een bezoek aan Caribean Senses betekent sowieso dat je er gastvrij wordt ontvangen en dat je attent en op persoonlijke wijze bediend zult worden. Deze eetgelegenheid is iedere maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je er van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht en op zondag van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds.

Omdat Olivia zelf uit Suriname afkomstig is weet ze natuurlijk als geen ander hoe je de lekkerste Caribische gerechten klaarmaakt. Daarvoor gebruikt ze dan ook alleen maar de allerbeste en meest verse ingrediënten, zodat je een écht smaakvol eindresultaat geserveerd krijgt. Ben je op dit moment nog niet zo bekend met de smaken die de Caribische keuken je te bieden heeft, dan maakt de keukenbrigade van dit restaurant desgewenst ook meerdere verschillende kleine gerechtjes voor je klaar zodat je ze kunt proeven voordat je uiteindelijk voor ‘het echte smulwerk’ gaat. Het is daarnaast ook mogelijk om bij binnenkomst met Olivia te overleggen welke smaken je het lekkerst vindt, zodat men daar in de keuken rekening mee houdt. Het opvallende aan dit restaurant is echter dat er geen menukaart aan je wordt gepresenteerd. Het is er uiteindelijk gewoon een kwestie van eten wat de pot schaft. Hierdoor kun je dus uiteindelijk bij elk bezoek aan Caribian Senses op nieuwe smaaksensaties getrakteerd worden. Kortom, hou je van heerlijk Surinaams eten én van smakelijke culinaire verrassingen, dan ben je bij dit dit specialiteitenrestaurant zonder meer aan het juiste adres.

Twee dingen zijn tenslotte zeker als je Caribian Senses bezoekt: je gaat er gegarandeerd niet met een hongerig gevoel de deur uit én je kunt er aan het eind van je aangename verblijf de rekening voor al de opgesmikkelde lekkernijen zonder problemen (deels) met het beschikbare tegoed van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10