Chaco

Dinerbon Bussum Chaco
Adres
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon
035 - 6933793
Dinerbon Bussum Chaco
Dinerbon Bussum Chaco
Dinerbon Bussum Chaco

Chaco is een gezellig restaurant met terras in Bussum, waar u nu ook terecht kunt met uw Dinerbon. Chaco betekent ‘’jagen’’ en is tevens een provincie in Argentinië waaruit tot op de dag van vandaag hoog gekwalificeerd vlees wordt geëxporteerd naar landen over de hele wereld. Zo ook naar Bussum in Nederland! Restaurant Chaco heeft zich dus gespecialiseerd in het bereiden van mooie stukken vlees op een echte houtskoolgrill. Overigens zijn visliefhebbers en vegetariërs ook van harte welkom! Chaco is zeven dagen per week geopend vanaf 17:00. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Bij Restaurant Chaco kunt u uitgebreid dineren in Argentijnse en Mexicaanse stijl. Op uw bord vindt u niets minder dan puur natuur! Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals guacamole met tortillachips, pasteitjes met vlees en mais of gemarineerde en gegrilde inktvis. Het is aan te raden om vervolgens één van de grillspecialiteiten te bestellen met uw Dinerbon. Het Black Angus vlees wordt geleverd in speciale koelcontainers, is niet ingevroren geweest, niet bewerkt met conserveringsmiddelen, maar zorgvuldig gerijpt op de juiste malsheid. Door het vlees uitsluitend met wat Argentijnse grillolie op houtskool te grillen, blijft de pure smaak behouden. Wat dacht u van een Argentijnse ossenhaas of een Argentijnse T-bone biefstuk? Deze gerechten zijn inclusief een gepofte aardappel of frieten en een bezoekje aan het saladebuffet.

U kunt ook een lekker Mexicaans gerecht bestellen met uw Dinercheque. Wat dacht u van een vegetarische burrito met gemengde groenten, kaas, avocado, zure room, rijst, bonen en salade? Een ding is zeker: niemand zal restaurant Chaco hongerig verlaten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10