Faulk

Dinerbon Bussum Faulk
Adres
Herenstraat 26
1406 PE Bussum
Telefoon
035 6911343
Dinerbon Bussum Faulk
Dinerbon Bussum Faulk
Dinerbon Bussum Faulk

Kom bij Restaurant Faulk genieten van heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer. Ons restaurant heeft een lichte en gezellige uitstraling en de open keuken maakt het mogelijk precies te zien hoe uw heerlijke eten bereid wordt. Onze gerechten bieden heerlijke combinaties van smaken waarmee wij zowel de smaakkenners als nieuwe geïnteresseerden willen verrassen. Wij willen een restaurant zijn voor iedereen en dit ziet u ook terug aan onze vriendelijke prijzen. Ook uw Dinerbon is welkom bij ons!

Onze chef-kok wordt uiteraard zeer geholpen door het gebruik van enkel de beste producten. Wij selecteren enkel de top van lokale, nationale en internationale producten. Verder vinden wij het belangrijk dat het vlees van dieren komt die het goed hebben goed en dat onze groentes op natuurlijke wijze zijn gegroeid. Wij vinden het belangrijk om op een respectvolle en verantwoorde manier te koken en onze producten optimaal te benutten. Ieder onderdeel wordt gebruikt. Onze gerechten zijn het best te karakteriseren als een klassieke basis met innovatieve aanpassingen en toevoegingen. De kaart bestaat uit 15 gerechten met dezelfde portionering. U kiest zelf of u liever 1 a 2 gerechtjes met 1 van onze open wijnen neemt of gaat voor een volledige avond uit met 1 van onze menu’s.

De eigenaren van ons mooie restaurant zijn Menno Valk en zijn partner Monique. Menno heeft de afgelopen jaren voor een aantal mooie sterrenzaken gewerkt zoals Hof ter Eycken in België, Grand hotel Karel V in Utrecht en Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Na tien jaar besloot hij zijn droom waar te maken van lekker en toegankelijk eten maken voor iedereen.

Ons restaurant is gevestigd aan de Herenstraat in Bussum. Er is bij ons plek voor 35 personen. Ook met uw Dinercheque bent u van harte welkom! 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10