Restaurant Atlantique

Dinerbon Bussum Restaurant Atlantique
Adres
Kapelstraat 15A
1404HT Bussum

Restaurant Atlantique is gelegen in het groene hart van ‘t Gooi, Bussum. Hier bent u aan het juiste adres voor de lekkerste verse visgerechten. Onze specialiteiten zijn gerechten met vis, schelp- en schaaldieren, maar ook de vlees- en vegaliefhebbers zijn van harte welkom bij Atlantique. U bent van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque om te komen geniet van heerlijke visgerechten aan de gezelligste straat van Bussum.

Het restaurant staat in het teken van gerechten met dagverse vis, schelp- en schaaldieren. Wij werken uitsluitend met dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zo garanderen wij u een vers en verantwoord gerecht. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze  bereid.  Daarbij bieden wij u heerlijke bijpassende wijnen en bieren die met grote zorg zijn uitgezocht. Zo laten wij uw gerecht nog lekkerder smaken en bezorgen wij u een onvergetelijke smaakbeleving. In de zomermaanden kunt u tevens lunchen of dineren op ons terras.

WIj hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant waar wij met passie en liefde voor u de lekkerste visgerechten bereiden. U zult met open armen worden ontvangen en kunt  natuurlijk gebruik maken van uw dinerbon of dinercheque. Ons restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10