Restaurant-Café d’Oude BRINK

Dinerbon Bussum Restaurant-Café d’Oude BRINK
Adres
Brinklaan 62
1404EZ Bussum
Telefoon
035 3037179
Dinerbon Bussum Restaurant-Café d’Oude BRINK
Dinerbon Bussum Restaurant-Café d’Oude BRINK

Restaurant-Café d’Oude BRINK in het hart van Bussum

Restaurant-Café d’Oude BRINK is gelegen in het hart van Bussum en is bij uitstek geschikt voor een gezellige lunch, en ontspannen borrel of een goed verzorgd diner. De toegankelijke kaart waar je met de dinercheque gebruik van kunt maken, is een ode aan een klassieke Frans-Hollandse keuken. Deze keuken heeft een moderne en Aziatische twist gekregen. Ambacht staat bij Restaurant-Café d’Oude BRINK voorop en ieder gerecht wordt uiteraard vers voor je bereid. Hierbij maakt het team gebruik van enkel de beste leveranciers in de nabije regio en de beste (seizoens)producten. Hierdoor wordt de best mogelijke kwaliteit gegarandeerd. En dat proef je!

Restaurant-Café d’Oude BRINK in het schilderachtige Bussum

Restaurant-Café d’Oude BRINK herken je direct aan het historische en karakteristieke. Het pandje stamt uit het jaar 1907 en diende jarenlang als een werkplaats en winkel voor het ijzerwarenbedrijf van de Ruegg familie. Tot op de dag van vandaag dient het pand als Restaurant-Café d’Oude BRINK in het schilderachtige Bussum. Breng jij met je dinerbon binnenkort een bezoek aan deze onwijs sfeervolle locatie? Een bezoek aan het restaurant is zeker de moeite waard!

Kom zeven dagen per week genieten van de gevarieerde kaart van Restaurant-Café d’Oude BRINK

Kom zeven dagen per week met je dinerbon genieten van de gevarieerde kaart van Restaurant-Café d’Oude BRINK. Het restaurant is op maandag geopend tussen 16:00 uur – 23:00 uur, op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur – 00:00 uur en op zondag van 12:00 uur – 23:00 uur. Om jezelf te kunnen verzekeren van een tafeltje, kun je het beste van tevoren even een reservering te maken bij het personeel van Restaurant-Café d’Oude BRINK. Op welke dag kom jij een keer langs met de dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10