Restaurant Leuk

Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Adres
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon
035-6980450
Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Dinerbon Bussum Restaurant Leuk

Als u zich in Bussum bevindt is het een aanrader om een kijkje te nemen in het bij het buitengewoon gezellige restaurant waar iedereen het leuk kan hebben. Dit bijzondere restaurant is een plek waar zowel jong als oud kan genieten van een maaltijd van hoge kwaliteit. Het gaat hier natuurlijk om restaurant LEUK in de Kapelstraat. Hier mag elke generatie aan tafel om eens echt te genieten van een goede maaltijd. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau wordt u hier met open armen ontvangen.

Op de kaart is voor iedereen wel een gerecht te vinden waar ze van kunnen genieten. De kaart is speciaal samengesteld om zowel de ouders als de kinderen te voorzien van een geweldige avond.

Vooral voor kinderen is het bij LEUK genieten geblazen. Zij worden met een speciaal kindermenu verwend. Dit menu kan natuurlijk helemaal zelf in elkaar gezet worden. Het is dan ook bij uitstek smullen geblazen. Maar wat LEUK zo speciaal maakt is toch de speelkamer. Deze is namelijk ingericht als Kinder-Speel-Paradijs. Hier kunnen ze onder het toeziend oog van de LEUK oppas kijken naar coole films, een spelletje spelen of lekker creatief doen aan de duplo kamer. Geen zorgen dat ze het eten missen. De kids worden opgehaald zodra het op tafel staat.

Kortom, een avondje uit eten was nog nooit zo leuk als bij LEUK. Het is werkelijk het leukste restaurant voor jong en oud. Laat niet langer op u wachten en kom van een maaltijd smullen in dit bijzondere restaurant. Vergeet niet om te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10