Spaghettiamo (geen e-vouchers)

Dinerbon Bussum Spaghettiamo (geen e-vouchers)
Adres
Stationsweg 2
1404 AN Bussum
Telefoon
(035) - 888 777 5

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Echt Italiaans uit eten gaan in het mooie Bussum? Dat kan nu met uw dinerbon! Er is namelijk een authentiek restaurant aan de Stationsweg 2 gevestigd, waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van de lekkerste authentieke gerechten uit de Italiaanse cuisine. Dit sfeervolle restaurant draagt de naam Spaghettiamo en is te herkennen aan de grote luifels die aan het mooie hoekpand zijn bevestigd. Binnen kunt u een lekker stukje op Italiaanse wijze bereidde vis eten onder de foto van Joe Pesci, een zeer bekende Italiaans-Amerikaanse acteur. Ook de rest van het restaurant heeft een sfeervolle ambiance met een moderne twist. Uiteraard staat gastvrijheid bij Spaghettiamo hoog in het vaandel en zal u wanneer u het restaurant betreed met uw dinerbon hartelijk worden onthaald door de bediening.

De Italiaanse chefs die de scepter zwaaien in de keuken van restaurant Spaghettiamo hebben jarenlange ervaring. Dit proeft u terug in de gerechten die worden geserveerd. De kracht van de gerechten zit hem in de eenvoud, want dan komen de smaken van het echte Italië het meest tot haar recht. U kunt op het menu dan ook enkele klassieke basisgerechten verwachten, zoals een pasta oglio e aglio met olijfolie en knoflook. De pasta’s in het restaurant zijn allen huisgemaakt en ook de rest van de ingrediënten die worden gebruikt zijn kraakvers. Lekker eten hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn en dat bewijzen ze bij restaurant Spaghettiamo iedere avond weer.

Het team van restaurant Spaghettiamo hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque in het restaurant zodat zij u kennis kunnen laten maken met de echte pure smaken van de Italiaanse keuken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10