Tong Fong

Dinerbon Bussum Tong Fong
Adres
Brinklaan 112
1404 GS Bussum
Telefoon
035-6936836
Dinerbon Bussum Tong Fong
Dinerbon Bussum Tong Fong
Dinerbon Bussum Tong Fong

Met uw dinerbon kunt u in Bussum genieten van de echte Aziatische keuken. Tong Fong is sinds het begin in 1982 een begrip in Bussum als het aankomt op authentiek Chinees eten. Al zo’n 30 jaar bereiden zij de heerlijkste Chinese en Indische gerechten. U kunt met uw  bij Tong Fong à la carte dineren, maar u kunt er ook heerlijk bij komen wokken. Deze keukentrend is zo ongeveer rond 2001 begonnen, en bij Tong Fong doen ze daar natuurlijk aan mee. U kunt dan ook onbeperkt wokken bij Tong Fong. Dat houdt in dat u bij uw bezoek met uw dinercheque uw gerecht zelf kan samenstellen. U kiest de saus en de ingrediënten, waarna deze ‘live’ voor u worden bereid in de open keuken door de chef. Met verse ingrediënten en de prachtige sauzen bereiden zij een vernieuwend en uitdagend diner voor u dat uw smaakpapillen zeker tevreden zal stellen. Uw dorst lessen kan ook onbeperkt bij het drankbuffet.

Als u geen zin heeft in wokken kunt u met uw dinerbon natuurlijk ook bestellen van het à la carte menukaart. Daarop zijn de belangrijkste Chinese culinaire stromingen goed vertegenwoordigd. Geniet van heerlijke gerechten uit de Kantonese keuken, de keuken rondom Shanghai, de Mandarijnse Keuken en de Szichuan keuken. U kunt hierbij genieten van een uitgebreide reeks Chinese en Indische specialiteiten. Zo kunt u natuurlijk uitgebreid genieten van de absolute ‘Chinese klassiekers’, maar u kunt ook proeven van gerechten die wat verrassender zijn.

Komt u met uw dinercheque een keer langs bij dit bijzondere restaurant in Bussum? Geniet van de echte Aziatische keuken!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan