De Oude Keuken

Dinerbon Castricum De Oude Keuken
Adres
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum
Telefoon
0251 651949
Dinerbon Castricum De Oude Keuken
Dinerbon Castricum De Oude Keuken
Dinerbon Castricum De Oude Keuken

Geniet van een goed verzorgde High Hea bij De Oude Keuken in Castricum

Een High Tea bij De Oude Keuken in Castricum is niet zomaar een High Tea! Kies je voor een High Tea bij dit restaurant, dan ben je er zeker van dat er veel wordt gewerkt met lokale en biologische producten. Denk hierbij aan huisgemaakte soep van het seizoen, diverse soorten hartige sandwiches, een proeverij van verschillende zoete taarten, je geniet van onbeperkt thee, een glas wijn of een glas versgeperste jus. Zo weet je zeker dat je de hele middag kunt genieten met je dinerbon.

Het Grand café van De Oude Keuken in Castricum is zeven dagen per week geopend

Het Grand café van De Oude Keuken in Castricum is zeven dagen per week geopend. Probeer met je dinercheque bijvoorbeeld een verse cappuccino of muntthee met een stukje lekker gebak van Fermento of Bakk’m. Kom je later op de dag langs met je dinercheque, dan kun je genieten van een lokaal gebrouwen speciaal bier en antipasti. Oftewel, de hele dag door kun je je aangenaam en culinair laten verrassen. Dat wil jij toch ook?

Kies voor catering op locatie, verzorgd door het team van De Oude Keuken in Castricum

Staat er binnenkort een bedrijfslunch op de planning? Wil je tijdens een feest thuis liever niet uren achter elkaar in de keuken staan of voor een andere gelegenheid eten laten bezorgen? Kies in dat geval voor catering op locatie, verzorgd door het team van De Oude Keuken in Castricum. Ideaal om op deze manier je dinerbon uit te geven! Het team heeft ruimschootse ervaring met het verzorgen van catering voor kleine groepen en grote groepen. Neem gerust eens een keer contact op en laat je informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10