Restaurant Aan het Bosch

Dinerbon Castricum Restaurant Aan het Bosch
Adres
Heereweg 84
1901 ME Castricum
Telefoon
0251 860385
Dinerbon Castricum Restaurant Aan het Bosch
Dinerbon Castricum Restaurant Aan het Bosch
Dinerbon Castricum Restaurant Aan het Bosch

Ga met je dinerbon uit eten bij Restaurant Aan het Bosch, een van de meest unieke en meest bijzondere locaties van heel Nederland

Let op: gesloten op zondag.

Ga met je dinerbon uit eten bij Restaurant Aan het Bosch, een van de meest unieke en meest bijzondere locaties van heel Nederland. Je wordt hier hartelijk ontvangen door het gastvrije personeel en het personeel doet er graag alles aan om je een leuke middag of avond te bezorgen. Kom je binnenkort een keer uit eten bij Restaurant Aan het Bosch in Castricum? Om er te allen tijde zeker van te zijn dat er ook voor jou een tafel vrij is, kun je het beste even een reservering maken met de bon.

Kies voor een van de arrangementen bij Restaurant Aan het Bosch

Wist je dat Restaurant Aan het Bosch naast de luxe en uitgebreide menukaart ook diverse arrangementen aan kan bieden? Je kunt bijvoorbeeld helemaal in de watten worden gelegd met het culinaire arrangement. Je ontvangt een amuse , een welkomstdrankje en je wordt feestelijk ontvangen. Daarna staat er een vier-gangen verrassingsmenu te wachten. Ideaal als je met je dinercheque een keer goed verrast wilt worden. Als je liever in de middag langs wenst te komen bij Restaurant Aan het Bosch, kun je er ook voor kiezen om te gaan picknicken & fietsen in de bossen. Het eten wordt tot in de puntjes voor je verzorgd en je kunt eten waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Klinkt goed, toch?

Kom voor een luxe lunch of een luxe diner langs bij Restaurant Aan het Bosch

Restaurant Aan het Bosch is voor een luxe lunch of een luxe diner voor je geopend. Voor de lunch kun je van maandag tot en met zaterdag terecht tussen 12.00 uur – 16.00 uur. Geniet je liever met de dinercheque van een goed verzorgd diner bij Restaurant Aan het Bosch? In dat geval kun je aanschuiven tussen 18.00 uur – 20.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10