Restaurant t Eethuysje

Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Adres
Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum
Telefoon
0251 - 65 20 43
Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje

Bij het Eethuysje in het centrum van Castricum kunt u met uw Dinerbon in een gezellige sfeer genieten van smaakvolle internationale gerechten. ‘t Eethuysje is een comfortabel en gezellig restaurant dat gevestigd is in een prachtig pand aan de Dorpsstraat in hartje Castricum. Het mooie terras van ’t Eethuysje ligt aan de zijkant van het pand en grenst aan een beschut en pittoresk pleintje met een fraai uitzicht op de dorpskerk. Met uw Diner giftcard kunt u bij ons ontspannen genieten van een heerlijke lunch, gezellige high tea of smakelijk diner.

Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij ’t Eethuysje genieten van een verfijnde, internationaal georiënteerde keuken.  Ons keukenteam heeft veel ervaring op haar palmares. Zij hebben die onder andere opgedaan bij Vis aan de Schelde in Amsterdam, Apicius in Bakkum, de Bokkedoorns in Overveen en verschillende hotels in Zwitserland en Frankrijk. Deze ervaring uit zich ook in onze gerechten. Wij bereiden gerechten met veel smaak en een eigen draai. Onze keukenbrigade werkt het liefst met verse en eerlijke seizoensproducten uit de streek. Dit in combinatie met onze passie voor koken en ons gevoel en aandacht voor smaak staan garant voor een avondje culinair genieten in ’t Eethuysje! Verder combineren wij onze gerechten graag met bijpassende wijnen. U kunt zich op dit gebied desgewenst laten adviseren door ons spontane en gastvrije personeel.

Kom met uw Dinercadeaubon gezellig en sfeervol culinair genieten in ’t Eethuysje en trakteer uzelf op een avond of middag onbezorgd en smakelijk genieten. Wij heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10