De Taveerne

Dinerbon De Koog (Texel) De Taveerne
Adres
Dorpsstraat 119-121
1796CB De Koog (Texel)
Telefoon
0222 317 585
Dinerbon De Koog (Texel) De Taveerne

Restaurant De Taveerne kunt u vinden aan de Dorpsstraat in De Koog op Texel. De Taveerne is een gezellig ingericht restaurant met een chique tint. Er is veel gewerkt met donkere en lichte kleuren. De kaarsen in het restaurant zorgen voor een warme sfeer. De Taveerne is een restaurant dat er alles aan zal doen om er voor u een gezellige en smaakvolle avond van te maken. Het personeel van De Taveerne gaat uitstekend te werk. Zij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en helpen graag bij al uw vragen en wensen. Ook als u een allergie heeft wil De Taveerne dat weten, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. U kunt vanaf nu met uw dinercheque bij dit restaurant eten. Zij accepteren deze graag om u een onvergetelijke avond te geven!

In de keuken staan de koks met veel passie en liefde aan de gerechten te werken. De chef-kok heeft een gevarieerde menukaart met zorg samengesteld. U heeft zo een ruime keuze aan diverse vis- en vleesgerechten en de specialiteiten van Texels lamsvlees. Per seizoen worden er andere seizoenproducten gebruikt in de gerechten. Zo blijft de menukaart altijd gevarieerd en verrassend! Hier kunt u uitstekend gebruik van maken met uw dinerbon! Ook heeft De Taveerne heerlijke dranken waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u uitstekend combineren met uw gerecht voor een heerlijk smakenfestijn!

Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17:00 uur. Ga zeker snel eens met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant De Taveerne op Texel! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10