't Plein

Dinerbon De Koog (Texel) 't Plein
Adres
Dorpsstraat 18
1796BB De Koog (Texel)
Telefoon
0222 365 750
Dinerbon De Koog (Texel) 't Plein
Dinerbon De Koog (Texel) 't Plein
Dinerbon De Koog (Texel) 't Plein

Wist u dat u met uw dinerbon een heerlijke middag of avond uit eten kunt gaan op het mooie Waddeneiland Texel? U bent namelijk van harte welkom om in het centrum van de plaats De Koog langs te komen met uw dinercheque bij eetcafé ’t Plein. Eetcafé ’t Plein is gelegen aan de dorpsstraat 18 en is een gezellige ontmoetingsplaats voor eilandbewoners en toeristen. Dit zorgt voor een gezellige en laagdrempelige sfeer, zeker wanneer in de zomermaanden het grote en zonnige loungeterras geopend is. Daar is het goed toeven met een verfrissend drankje en een lekker hapje.

Op het menu van eetcafé ’t Plein staat een keur aan lekkere eetcafégerechten. Alle gerechten worden in de keuken met veel zorg bereid. Daar worden uiteraard verse ingrediënten bij gebruikt! U kunt met uw dinerbon onder andere kiezen uit spareribs met atjar en huisgemaakte knoflooksaus, truffel tortellini met roomsaus, tomaatjes, kaas en pijnboompitjes of fish and chips, een Britse klassieker die het ook op het Hollandse Texel erg goed doet! Bij iedere gang kunt u gratis lekkere extra’s bijbestellen, waaronder brood met kruidenboter, patat met mayo, lekkere stoofpeertjes en diverse groentes. Na het hoofdgerecht nog zin in iets zoets? Proef dan de triffle van vanillepudding met een saus van frambozen en een lekkere crumble. Ook een Texelse koffie met Juffer is een specialiteit van het eiland die u zeker eens moet proberen!

Bent u wel toe aan een heerlijke culinair avondje uit op een mooi Waddeneiland? Laat u dan met de zeewind meevoeren naar eetcafé ’t Plein en besteed daar de dinercheque die u cadeau heeft gekregen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10