Tapas Bar Bodega 59

Dinerbon De Koog (Texel) Tapas Bar Bodega 59
Adres
Dorpsstraat 59ab
1796 BA De Koog (Texel)
Telefoon
0222 - 31 72 72
Dinerbon De Koog (Texel) Tapas Bar Bodega 59
Dinerbon De Koog (Texel) Tapas Bar Bodega 59
Dinerbon De Koog (Texel) Tapas Bar Bodega 59

Woont u op het mooie eiland Texel of bent u van plan om het eiland voor een of meerdere dagen te bezoeken, en wilt u graag ergens leuk uit eten gaan met uw dinerbon? Dan hebben wij nu een erg leuke mogelijkheid voor u. U kunt met uw dinercheque namelijk heerlijk tapas gaan eten bij Tapas Bar Bodega 59 in de Koog. Dit restaurant is al sinds 2009 gevestigd in de bruisende dorpskers van de badplaats De Koog en sindsdien een begrip in de buurt. U kunt er heerlijk komen genieten van een drankje en een hapje in een relaxte omgeving.

Tapas Bar Bodega is een tapasbar waar u kunt genieten van heerlijke Spaanse en mediterrane hapjes. U kunt daarnaast echter ook proeven van echte Texelse producten zoals Texels lams- en rundvlees. Texelse kazen, likeuren, wijnen en bieren staat ook op het menu. De mogelijkheden bij Tapas Bar Bodega 59 zijn dus ruim en u kunt hier meerdere keren langskomen met uw dinerbon zonder twee keer hetzelfde voorgeschoteld te krijgen.

Danny en Eveline Verswijveren zijn de eigenaar en eigenares van dit gezellige Texelse restaurant en halen er veel plezier uit om u een plezierige avond te bezorgen. Zij hopen u snel te mogen ontvangen in hun restaurant en u kennis te laten maken met de echte Texelse producten en dranken! Vergeet bij uw bezoek aan Tapas Bar Bodega 59 niet om ook uw dinercheque mee te nemen, hier kunt u namelijk het hele jaar door uw diner mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10