Wad Lekker

Dinerbon De Koog (Texel) Wad Lekker
Adres
Dorpsstraat 77
1796CA De Koog (Texel)
Telefoon
0222 317665
Dinerbon De Koog (Texel) Wad Lekker

Op het prachtige Texel in De Koog staat restaurant Wad Lekker. Met verschillende weersomstandigheden kunt u met uw dinerbon terecht bij restaurant Wad Lekker!  U kunt namelijk zowel binnen als buiten op het terras genieten van heerlijke maaltijden. In het restaurant is geweldig personeel werkzaam. Zij zijn vriendelijk en behulpzaam, zij kunnen zelfs adviezen geven over verschillende soorten gerechten. Ga heerlijk op het strand wandelen of plezier maken in de duinen en sluit de dag af bij Wad Lekker! Het is de ideale plek om met uw vrienden, kinderen, familie of romantische date eens heerlijk te ontspannen van het drukke leven. Ook als u iets met een groep wilt doen bent u van harte welkom.

In de keuken van Wad Lekker worden de heerlijkste pannenkoeken bereid. Wad lekker serveert ontbijt, lunch en diner. Kom dus wanneer u wilt! Naast heerlijke pannenkoeken kunt u voor uw dinercheque ook koffie en andere soorten dranken krijgen. U kunt onder andere ook heerlijke wafels en vers fruit krijgen. Wilt u een grote pannenkoek of juist een kleine? Er is voor ieder wat wils! Uw buik vol eten, dat is wat restaurant Wad Lekker u graag ziet doen! Heeft u ergens een allergie voor of heeft u een speciale wens? Laat het Wad Lekker weten, zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.

Houdt u van speciale pannenkoeken of juist ouderwetse Hollandse pannenkoeken met stroop? Kom dan snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10