Bistro 9

Dinerbon De Kwakel Bistro 9
Adres
Drechtdijk 9
1424RA De Kwakel
Telefoon
0297 222868
Dinerbon De Kwakel Bistro 9

Bistro9 is een persoonlijk en gezellig restaurant aan de Drechtdijk 9 in het hart van het gemoedelijke dorpje De Kwakel, dat valt onder de gemeente Uithoorn. De bistro is goed bereikbaar, ligt nabij de grote steden Aalsmeer en Amsterdam en biedt volop gratis parkeergelegenheid. De eigenaren verwelkomen je graag en zijn gastvrij en behulpzaam. Ze verrassen je met een originele kaart en een verfrissend concept. Met je dinerbon kun je hier namelijk zelf je eigen menu samenstellen uit diverse, smakelijke gerechten.

Bij Bistro9 vind je geen voor-, hoofd- en nagerechten op de kaart. Natuurlijk zijn er voor iedere gang verschillende passende gerechten en smaken te kiezen, maar de samenstelling is geheel aan jou. Alle gerechten zijn € 9,50, met naar keuze een toeslag voor extra toegevoegde exclusievere producten. Ze koken hier met de seizoenen mee, dus de keuzes wisselen regelmatig. De kaart kenmerkt zich door klassieke gerechten met een verrassende twist. Bij Bistro9 kun je met je dinercheque bijvoorbeeld beginnen met gerookte eend, limoennoedels en chili of met nieuwe haring, rode biet en picallily. Een volgend gerecht kan bestaan uit heerlijkheden als diamanthaas met een puree van mierikswortel en een paddenstoelensaus of een gepofte zoete aardappel met avocado, kikkererwten, kokos en ras el hanout. Kun je niet kiezen? De gerechten hebben bescheiden porties, zodat je bij twijfel ook altijd van beide kan genieten met je dinerbon. Ter afsluiting zijn er diverse zoete verleidingen als taart en ijs op de kaart te vinden, maar ook een kaasbordje met kazen van eigen bodem en compôte van rode ui, pruimen en walnoot. Dieet- of andere wensen? Ze denken hier graag met je mee.

Buiten de gerechtenlijst om biedt Bistro9 diverse side dishes of bijgerechten aan. Van het huis krijg je bij binnenkomst allereerst altijd lekker brood met olijfolie en water. De bistro heeft een uitgebreide wijnkaart om je gerechten met je dinercheque aangenaam te laten vergezellen door bijpassende wijnen. Iets te vieren of op zoek naar een ruimte voor een evenement? Dan beschikt de bistro ook over drie zalen die je kan huren met of zonder catering. Bistro9 biedt je een aangename en vriendelijke sfeer voor iedere gelegenheid.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10