Restaurant 't Kombof

Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Adres
Woude 32
1489 NC De Woude
Telefoon
075 - 6411731
Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof

In Restaurant ’t Kombof lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Dit restaurant ligt in het kleine dorpje de Woude dat maar 140 inwoners telt. Het dorp ligt op een eiland wat u enkel met uw boot of per pont kunt bereiken. U kunt hier dus met uw dinercheque helemaal ontsnappen aan de wereld, terwijl u niet ver van huis bent. Ook in het restaurant is een sfeer gecreëerd waar werkelijk ieder van kan genieten; zakenmensen, watersporters, natuurliefhebers, etc. Deze sfeer houdt in; doe maar gewoon, doe maar gewoon gezellig.

De Woude is omstreeks 1800 ontstaan na het graven van de Markervaart. Toen is hier ook een café neergezet om alle werklui in hun behoeftes te voorzien. Dit simpele café heeft zich uitgebreid tot het restaurant dat het nu is; een restaurant met ongeveer 80 zitplaatsen, een terras met 90 zitplaatsen en een apart café. Voor de passante zijn er twee aanlegsteigers en een jachthaven. In de zomer kunt u genieten op ons leuke terras aan het water. Er worden dan vele koele biertjes gedronken en flesjes rosé opengemaakt. In de winter of op koude herfstdagen kunt u zich warmen aan onze open haard. Dan kunt u zich na een wandeling tegoed doen aan een goede kop warme chocomel of een glaasje glühwein.

Onze keuken combineert Franse en Hollandse gerechten en wisselt viermaal per jaar van kaart. Daarnaast bieden wij een regelmatig wisselend driegangen keuzemenu voor slechts €29,50 per persoon. Vanaf oktober kunt u bij ons ook genieten van een mooi wildmenu. Wij bieden uiteraard ook specialiteiten uit de streek zoals gerookte polderpaling, wouder stoofaal, bourgondische lamsbout of verse asperges.

Laat u de rest van de wereld even voor wat het is en komt u genieten op een unieke locatie in een prachtig restaurant? Neem uw dinerbon mee. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10