Restaurant Schoutenhuys

Dinerbon Den Burg (Texel) Restaurant Schoutenhuys
Adres
Vismarkt 1
1791CD Den Burg (Texel)
Telefoon
0222-312041
Dinerbon Den Burg (Texel) Restaurant Schoutenhuys
Dinerbon Den Burg (Texel) Restaurant Schoutenhuys
Dinerbon Den Burg (Texel) Restaurant Schoutenhuys

Met uw dinerbon heeft u nu exclusief de mogelijkheid om Den Burg culinair te gaan ontdekken. Den Burg bevindt zich op het mooie Waddeneiland Texel, dat een rijke traditie heeft wanneer het gaat om lokale culinaire specialiteiten. Uw ontdekkingsreis bevindt in Restaurant Schoutenhuys, het sfeervol ingerichte restaurant dat hoort bij Hotel de Lindenboom. Wellicht voelt het op het eerste gezicht wat gek aan om te gaan dineren in een hotel wanneer u daar niet overnacht. Dit kan echter juist een hele leuke en bijzondere ervaring zijn en u bent met uw dinercheque dan ook het hele jaar welkom bij Restaurant Schoutenhuys.

Sinds 2009 kunt u in dit restaurant genieten van gerechies. Dit zijn bijzondere gerechten in een klein formaat. Dit biedt u de kans om op een leuke en gevarieerde manier in contact te komen met de verschillende smaken en structuren van de typisch Texelse specialiteiten. De slogan van het restaurant is ‘Proef en ervaar Texel’. En dat kunt u op deze manier zeker doen met uw dinerbon! Op het menu staan onder andere verse asperges, zilte en net gevangen garnalen, echt Texels lamsvlees en Texelse kaas. Ook kunt u proeven van oriëntaalse gerechten.

Wilt u met uw dinercheque graag op een gezellige en laagdrempelige manier de Texelse keuken ontdekken? Kom dan heerlijk gerechies eten met uw dinerbon bij restaurant Schoutenhuys. U vindt het restaurant aan de Vismarkt 1, aan een van de mooiste pleinen van Den Burg! Het team van Restaurant Schoutenhuys hoopt u en uw gezelschap spoedig welkom te mogen heten op deze prachtige locatie op het grootste Waddeneiland van de Nederlandse kust!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10