De Beurs Eten & Drinken

Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken
Adres
Keizersgracht 6
1135 AZ Edam
Telefoon
0299 316471
Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken
Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken

De Beurs Eten en Drinken in een kleurrijk middelpunt in Edam, een historische stad dat bekend staat om het vissersleven en de kaas. Zowel buurtbewoners als toeristen zijn van harte welkom bij De Beurs, een sympathiek eetcafé waar men heerlijk kan eten in een informele sfeer. U kunt hier ook uw Dinerbon besteden. De inrichting van De Beurs is zeer geliefd met haar Portugese tegelvloer, glas in lood plafond en zithoek met tierlantijntjes en opvallende kleuren. Iedereen kan zich hier thuis voelen!

De Beurs Eten en Drinken is geopend van donderdag tot en met zondag. Kom genieten van een gezellig diner met uw Dinercheque! De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils. Specialiteiten van over de hele wereld vormen het uitgangspunt. Bestel eerst wat brood met kruidenboter en één van de heerlijke voorgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Thaise viskoekjes, een salade met gegratineerde geitenkaas of een tortilla met pulled pork? Ook de hoofdgerechten zullen de liefhebbers van klassieke eetcafégerechten enthousiast maken. In ruil voor uw Dinercheque kunt u onder andere kippendijfilet met satésaus, ossenhaasbiefstuk en gamba’s met bombaybalisaus bestellen. De vegetariërs onder ons kunnen genieten van een tortizza met geitenkaas, rode biet en balsamico. Eet smakelijk!

Sluit uw diner af in stijl met een overheerlijk dessert. Zo hebben ze niet alleen zoete lekkernijen zoals chocolademousse en crème brulee, maar ook een kaasplankje met vier soorten kaas. Een glaasje oude port zal hier heerlijk bij smaken! Reserveer nu bij De Beurs Eten en Drinken en neem uw Dinerbon mee!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews