E'Barrage

Dinerbon Edam E'Barrage
Adres
Damplein 7
1135 BK Edam
Telefoon
0299 371070
Dinerbon Edam E'Barrage
Dinerbon Edam E'Barrage

Heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant om deze uit te geven? Kies dan voor E’Barrage in Edam. Dit restaurant opende in januari 2019 en is een ware hit bij bewoners uit de buurt: overdag kun je hier terecht voor een kop koffie of toegankelijke lunch, ’s avonds verandert E’Barrage in een fantastisch restaurant waar je uitgebreid kunt dineren. Of je nu wilt genieten van een heerlijk diner met vrienden of iets te vieren hebt met je partner: E’Barrage is de plek waar je moet zijn!

Echte klassiekers

Chef Patrick van der Kroft is geschoold in de Franse keuken, deze dient dan ook als basis voor de menukaart van E’Barrage. Je eet in het restaurant de lekkerste klassiekers zoals Franse Uiensoep, Bouillabaisse, steak tartare en verschillende soorten vis. Kies je liever voor een vegetarisch gerecht? Ook dat is bij E’Barrage mogelijk: er zijn zelfs mensen die speciaal voor de creatieve vegetarische gerechten langskomen. Sluit je diner af met een heerlijk dessert zoals crème brûlée of tarte citron. Het menu van het restaurant wisselt vaak, vooral zodat altijd met verse producten gewerkt kan worden en de beschikbare ingrediënten altijd van hoge kwaliteit zijn. Het restaurant heeft een ruim assortiment prachtige (Franse) wijnen, waarvan er veel per glas besteld kunnen worden. E’Barrage is het restaurant voor iedereen die in de omgeving van Edam, wilt genieten van heerlijk eten op een toegankelijke manier. De prijzen van gerechten zijn heel schappelijk voor de kwaliteit die je voorgeschoteld krijgt. Breng snel een bezoek aan E’Barrage en ervaar het zelf!

Midden in het prachtige Edam

Restaurant E’Barrage heeft prachtig uitzicht op de grachten van Edam. Het pand is omgeven door eeuwenoude huizen en is de ideale omgeving voor een prachtige wandeling. Ga voor of na je diner op pad en ontdek het prachtige Edam: er is genoeg te zien en genoeg te doen! Bewonder bijvoorbeeld de 15e eeuwse St. Nicholaaskerk en bekijk ook het prachtige oude gemeentehuis. Ben je van plan binnenkort een hapje te gaan eten bij E’Barrage? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hiermee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10